GOLFRENT AMBASSADÖRER FÖR DOT SHOT

Den här drycken är något av det coolaste vi upplevt när det gäller hälsodryck / kosttillskott.

DOT SHOT hälsodryck/kosttillskott med gurkmeja

Vi har båda använt gurkmeja tidigare och upplevt positiva fördelar som gurkmejan ger. Vi var alltså inte främmande för ämnet och dess läkande effekt.

Att vi åt gurkmeja var pågrund av att det innehåller kurkumin som har antiiflammatoriska egenskaper och bidrar till att skydda din kropp mot oxidativ stress.

En av oss hade ett värkande knä och den andra en fot som inte ville ge med sig. Bara efter 2 dagar med intensiv kur med DOT SHOT, en flaska på kvällen innan läggdags och en på morgonen så var värken borta. Dessutom hade jag sovit hela natten, något som jag inte minns när jag gjorde sist?

Vi fortsatte med två stycken shots i tre dagar sedan gick vi över till en shot på kvällen, fortfarande samma resultat, värken är borta och sömnen bra.

Självklart så var jag ju tvungen att testa vad som hände om jag inte drack DOT SHOT en kväll. Det som hände var att jag inte sov som jag gjorde med en DOT SHOT och värken i knät kom tillbaks.

Det känns helt otroligt att det funkar, men det gör det och vi kommer att fortsätta att dricka DOT SHOT, ni måste testa och uppleva det här själva.

DOT SHOT – The Do You Good Shot!

I samarbete med DOT SHOT finns nu en rabattkod som du kan använda och få 15 % och fri frakt. Ange kod GolfRent. Beställ här Dotshot.se

På våran instagram har vi just nu en giveaway av 12 stycken 2-pack DOT SHOT. In och gilla bilden och få chansen att testa fantastiska produkter från DOT SHOT.

Här finns en intervju med GolfRent hos DOT SHOT.

DOT SHOT

Gurkmeja kurkumin

Det har gjorts så mycket forskning på gurkmeja, och såklart kan man vara skeptisk. Men om man tänker att gurkmejan har använts som medicin i tusentals år och modern forskning och studier visar på att kurkumin har väldigt starka antiinflammatoriska egenskaper så kan man få ihop det. Lite förenklat så blockerar kurkumin en signalsubstans (NF-kB) från att aktivera inflammationen. Vilket shoten från DOT SHOT har bevisat för oss att den gör på ett väldigt effektivt sätt.

Det är med stolthet vi på GolfRent kan säga att vi är ambassadörer för DOT SHOT då produkten levererar och såklart att golfen blir så mycket bättre utan att ha ont någonstans och kroppen känns smidig och frisk.

DOT SHOT innehåller vattenlösligt extrakt från gurkmeja vilket ger upp till 39 gånger bättre upptag i kroppen än tabletter eller kapslar med gurkmeja extrakt.

Drick DOT SHOT innan det är dags att sova. DOT SHOT hjälper kroppen att återhämta sig under natten vilket gör att man vaknar pigg.

Det finns så mycket att läsa om den här magiska gurkmejan, här tex Axelssons

Ha en toppendag.