Hej och välkomna till våran blogg!

Hej och välkomna till våran blogg!
Om oss GOLFRENT SVERIGE AB

Vi är ett par som gör det mesta tillsammans, driver bolag, umgås och spelar golf ihop.

Golfen är vårat stora intresse och det har funnits en dröm om att göra något av detta på heltid.
När våran golfdröm växte skapade vi vårat bolag GolfRent Sverige AB som för oss blev en start på något helt nytt. 

Katrineholms golfklubb
GolfPar på KATRINEHOLMS GOLFKLUBB läs mer om Katrineholm

Ideén om att åka runt i Världen, till en början i Sverige och på härliga Mallorca och spela golf på olika banor och visa er och skriva recensioner har funnits en stund. 

Vi vill såklart även ranka golfanläggningarna och kommer göra det i slutet av säsongen. När den svenska säsongen är slut fortsätter vi på Mallorca och gör samma sak där. Vem vill inte veta vilken bana man ska besöka, och för den delen se bilder och även filmklipp på golfanläggningarna?.

Praia D’El Rey

Det finns så många som skrivit omdömen om Världens och Sveriges golfbanor och rankat dem, de flesta är så välskrivna av proffs så även om de är väldigt bra kan det vara svårt att ta in. Vi är vanliga golfare som saknat att läsa och se bilder på hur golfbanorna ser ut och hur bland annat omgivningen och restaurangen är. Vi är även intresserade av god mat och att ha snygga funktionella golfkläder och golfutrustning.

Vi kommer att börja med att skriva om våra upplevelser utifrån våra tankar och vad vi tycker är värt att kategorisera och betygsätta.

GolfPar på KATRINEHOLMS GOLFKLUBB
GolfPar på KATRINEHOLMS GOLFKLUBB läs mer om Katrineholm

I början av 2020 kommer du att ha möjlighet att hyra ditt klubbsett av oss, med start på Mallorca. Vi kommer att kunna erbjuda dig Cobra King F9 utrustad med Cobra Connect-sensor i greppet som mäter och lagrar statistik för ditt spel, som du sedan kan analysera via en mobilapp. Ni kommer också att kunna hyra golfvagnar av märket MAX Autofold FF. Vi spelar självklart själva på denna senaste utrustning och är supernöjda.

Cobra King F9 och Big Max Autofould FF
Cobra King F9

Vi börjar här och hoppas att ni följer med oss på den här resan som kommer att bli spännande, annorlunda och otroligt kul.

Jenny och Robert
Vi säger Hej och välkomna till våran blogg!

Kungliga Drottningholms golfklubb

Följ oss på Instagram@golfpar_

7 svar på ”Hej och välkomna till våran blogg!”

 1. Vilken bana har ni som hemmabana, och vilken är den bästa banan (Kvalitet och utmaning. ) ni spelat?

  1. Hej,
   Vi har Eskilstuna GK som hemmabana.
   Under nästan en vecka nu har vi spelat på 7 banor runt om i Södermanland och i närheten, och faktiskt är den vi spelade sist, Bro Hof Castle Course den som gav oss riktigt stora men roliga utmaningar. Hela banan kändes som en stor green, fanns inget alls att klaga på banan om, en helt annan klass än många andra banor. Det har säkert sina skäl😅.
   Vi kommer att skriva om upplevelsen lite längre fram. I veckan kommer vi berätta om Botkyrka GK , som faktiskt också var rätt svår och krävande.

 2. Önskar jag hade tid att spela mer, sju banor på en vecka…. låter som en dröm! Nåja, jag får nöja mig med att sabba mitt hcp på Gran Canaria de nästa 14 dagarna!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *